Home / Nieuws / SPIN remote en de Sonos PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 & meer
SPIN remote en de Sonos PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 & meer

SPIN remote en de Sonos PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 & meer

“Dit zijn de Sonos PLAY:1, PLAY:3 en PLAY:5. En dit, is de SPIN remote SDC-1.

Met de SPIN remote SDC-1, kun je heel eenvoudig de belangrijkste functies van je Sonos speakers bedienen, via gestures. Zo kun je bijvoorbeeld het volume van je speakers aanpassen, door de SPIN remote op zijn zij te draaien. Of wisselen tussen tracks, door rechtop te draaien.

De SPIN remote bevat ook een slim touchpad op de onderzijde van het apparaat. Dit touchpad is ingedeeld in 5 segmenten; Boven, onder, links, rechts en midden. Je kunt deze gebruiken om bijvoorbeeld je muziek te pauzeren. Of van track te wisselen, door te swipen.

Het instellen van de SPIN remote is heel eenvoudig en gaat bovendien erg snel. Je doet dit met de gratis App voor Android en iOS. Laten we eens kijken hoe makkelijk het is, om het volume van deze PLAY:5 te kunnen bedienen met de SPIN remote.

Je kiest eerst in de App een gesture, bijvoorbeeld op zijn zij draaien. Vervolgens kies je de functie die je wilt koppelen, volume. En aansluitend het apparaat, Sonos. Nu kies je de Sonos kamer, of de Sonos speaker in dit geval de PLAY:5. Even opslaan en je bent klaar. Je kunt nu met de SPIN remote het volume van je Sonos speaker bedienen.

Wil je nou meer weten over deze SPIN remote, kijk dan eens op de website: spinremote.nl